Achtergrond school


Lenie Smulders

Lenie Smulders - Yogaschool de SterWaar ik in de lessen het liefst aan bijdraag, is om mensen weer te laten ontwaken voor de diepe relatie met het leven, de ander, zichzelf en hun essentie, zodat ze weer ervaren hoe waardevol dat alles en zijzelf zijn. Een waarde die niets van doen heeft met wat iemand kan, maar inherent is aan wat iemand is. Anandajay reikt dit aan in een spirituele eenvoud, waarin ik me herken en thuisgebracht gevoel.

Anandajay

AnandajayDe ‘Light of Being-Yoga’ is ontwikkeld door Anandajay: een spirituele leraar van Nederlandse afkomst, wiens leven altijd al over verinnerlijking ging en die zich vanaf 1979 volledig heeft toegelegd op het begeleiden van mensen, die ook naar de diepere waarden van het leven verlangen. In zijn bijeenkomsten zijn het contact met de diepere lagen van je mens-zijn en het bewust ervaren van de essentiële waarden van het leven de belangrijkste aandachtspunten.

Light of Being

Logo 'The Light of Being - School of Spiritual Awareness'The Light of Being® is een organisatie die door Anandajay werd opgericht en sinds 2002 in de Belgische Eifel gevestigd is. Het is een levensbeschouwelijke organisatie die mensen ondersteunt in hun verlangen om weer vrij en in vrede te leren leven met zichzelf en de schepping.