Lessen

Merk je dat je vaak het gevoel hebt dat je je niet vrij voelt, veel spanning ervaart door al het denken en het moeten doen in het dagelijkse leven, dan kan 'Light of Being-Yoga' je ondersteunen om weer meer in balans te komen. Deze meditatieve yogavorm is thuisbrengend en helend. Ze brengt je op een liefdevolle manier in contact met jezelf als geheel, zodat het licht van het er mogen zijn weer door je heen mag schijnen. Via de yoga gaan we dieper in op het leren leven met de materie en met je Zelf, om als mens te leven op aarde en zo je mens-zijn in al je facetten aan te nemen.

Naast yoga geef ik ook Reiki, een healingvorm die je lichaam en energieveld weer harmoniseert en in balans brengt. Voor meer informatie, zie onder.


Hatha yoga

In de Hatha yoga geef je jezelf de ruimte om via lichaamsbeoefening je lichaam, geest en ziel weer met elkaar samen te laten komen en te verbinden.

Light of Being-Yoga

‘Light of Being-Yoga’ is een sensitieve en meditatieve yogavorm, die steeds weer uitnodigt om met je Zelf in verbinding te zijn, waardoor de levensenergie, het ‘zijnslicht’, weer vrij door het lichaam kan stromen. Ze gaat uit van twaalf basishoudingen van het lichaam, die je in een meer respectvolle en liefdevolle relatie met jezelf en met je lichaam brengen.

Yoga verdiepingslessen

In de verdiepingslessen doorvoel en ervaar je thema's die gaan over de waarden van het leven en jij als mens. We lezen een verdiepende tekst voor uit "het leven in openheid", die geschreven is door Anandajay, die we aan de hand van een meditatie en het luisteren naar een mantra samen met een yogahouding dit verder ervaren.

Reiki | Light of Being-Healing

Reiki is een eenvoudige, natuurlijke methode van spirituele healing, die harmoniserend en helend inwerkt op je lichaam en geest. Door universele levensenergie vrij door je heen te laten stromen, brengt een Reiki master evenwicht in je lichaam en energieveld en ervaar je jezelf weer meer als heelheid.