Reiki | Light of Being-Healing

Reiki is een eenvoudige, natuurlijke methode van spirituele healing, die harmoniserend en helend inwerkt op je lichaam en geest.

'Light of Being-Healing' is een relationele en op een diep respect voor de levensenergie georiënteerde vorm van healing, die je weer verbindt met de kracht van het Zijn. - Anandajay


Reiki is een andere naam voor universele levensenergie. Als je met Reiki werkt, maak je verbinding met de oorspronkelijke energiebron. Je bent dan een soort kanaal waardoor deze energie naar jezelf of ook anderen kan stromen. Deze energie is om ons heen en ook in ons. Het is een neutrale energie die de basis is voor alle materie en al wat leeft. Als deze energie of zijnsenergie vrij door je heen mag stromen, komt er weer evenwicht in je lichaam en energieveld en ervaar je jezelf weer als een heelheid.

Bij een Reikibehandeling leg je je handen op verschillende plaatsen neer op het lichaam zodat deze energie weer mag stromen en eventuele blokkades weer mogen verzachten of mogen doorstromen. De afgelopen 6 jaar ben ik bij mijn spiritueel leraar Anandajay ook de healing gaan volgen. Deze healing heeft overeenkomsten met de Reiki. Het gaat om dezelfde energie, alleen de aanraking is anders. Tijdens de healing opent de begeleider zich voor het zijnslicht en raakt met een of twee handen de gebieden van je lichaam aan, die ondersteuning voeding of liefde nodig hebben. De begeleider laat zich volledig vullen met zijnsenergie en laat de overflow daarvan naar de ontvanger overstromen.

Zo voel ik tijdens een behandeling wat er nodig is en worden deze twee healing vormen gecombineerd. Een behandeling duurt ongeveer anderhalf uur, waarin nog even een gesprekje plaatsvindt om dat wat ervaren is ruimte te geven.

Voor een afspraak kun je bellen naar 0181 323 073.

De bijdrage van deze healing is 50 euro.