Yoga verdiepingslessen


Ook het aankomende seizoen zijn er weer verdiepingslessen. Deze lessen geven je de mogelijkheid om met de diepere lagen van je mens-zijn in contact te komen. De relatie met je lichaam vertelt je hoe je met jezelf en met het leven omgaat. Het brengt je in een diepe ontspanning op zowel fysiek, emotioneel als mentaal gebied. Dit werkt door in je dagelijks leven.

De thema’s komen uit de boekjes van "leven in openheid". De thema’s gaan over (spirituele) waarden die je als mens ervaart en zijn mooi afgestemd op jezelf en het leven, zodat iedereen zich hierin herkent.

Vanuit dit thema is er een aansluitende meditatie die je laat ervaren hoe het op dat moment met je is. Soms is er een mantra die aansluit bij de les. 

De ‘Light of Being-Yoga’ is een meditatieve yogavorm. De beweging is op een natuurlijke manier langzaam en vloeiend. Je geniet van liefde in beweging, daardoor krijg je ruimte om jezelf te voelen en te ervaren.

Na de yoga is er ruimte om je ervaring te delen met de andere mensen. Dit delen geeft je veel, omdat alles herkenbaar is, zowel voor jezelf als voor de ander.

De lessen worden op de maandagavonden gegeven in de basisschool de Bron, Plataanlaan 6, 3224 TT in Hellevoetsluis van 19.30 uur tot 22.00 uur.
De data van de lessen zijn 3 oktober, 7 november, 16 januari, 13 februari en 13 maart.

De lessen kosten 25 euro per les en je kunt je voor iedere les apart opgeven.